(Poistunut julkaisusta)

Vastaava mestari
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Mestari, etsitkö uutta työmaata?

Haemme yhteistyökumppaneillemme vastaavaa mestaria. Tulet työskentelemään korjausrakentamisen, liike-, toimi- ja teollisuustilojen parissa ja vastaat työkohteiden onnistumisesta alusta kohteen luovutukseen saakka. Hakijoilta toivomme työnkuvaan soveltuvaa rakennusalan koulutusta (Rkm/RI) ja aikaisempaa työnjohtokokemusta. Työssä menestymisen kannalta tärkeää ovat myös hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot, jämäkkä ja asiallinen ote työhön sekä kustannustehokkuuden ymmärtäminen.

Asiakkaamme tarjoaa tuen työssäsi mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen arvostavan ja yhteistyökykyisen työilmapiirin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Luottamukselliset yhteydenotot: Harri Oksanen Puh. 050 444 4435 harri.oksanen@sihti.fi

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.
Meille työntekijämme työturvallisuus on tärkeää ja tarjoammekin kaikille työllistyville virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuteen rakennustyömailla.

Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla