(Poistunut julkaisusta)

Vastaava mestari
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme vankalla kokemuksella varustettua vastaavaa mestaria Espoossa sijaitsevalle 2-kerroksiselle kerrostalotyömaalle. 

Työnkuvaus:
Vastaava mestari johtaa työkohteen rakennustöitä ja on vastuussa koko työkohteesta. Tulet huolehtimaan siitä, että työt tehdään turvallisesti aikataulujen, suunnitelmien sekä rakentamista koskevien määräysten mukaisesti erinomaisen laadukkaasti. Työkohteen arvioitu valmistumisaika on tammikuussa 2021. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimämme henkilö on hyvällä asenteella varustettu sosiaalinen persoona, jonka työskentelyssä näkyy vastuullisuus ja luotettavuus. Työskentelykielenä on suomi. Tähän tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa. Vastaavalla mestarilla tulee olla hyvä paineensietokyky, sillä hänen tulee suoriutua usean päällekkäisen asian hoitamisesta kokonaiskuva kuitenkin huomioiden. Aiempi kokemus rakennusalalta sekä vastaavan mestarin tehtävistä on välttämätöntä. Edellytämme myös voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle:
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään kasvuyritykseen, jossa työskentelet alan huippuammattilaisten kanssa. Mukava ja motivoiva työtiimi asiakasyrityksemme parissa takaa sen, että viihdyt työssäsi. Työtehtäväsi ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia. Työsi tueksi asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle nykyaikaiset työkalut sekä täyden tuen työllesi. 

Hakuprosessi: 
Aloitamme haastattelut hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Liitä hakemuksesi mukaan CV. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
Päivi Seitz, HR-konsultti
paivi.seitz@workpower.fi


Avainsanat: vastaava mestari, työmaamestari, työnjohtaja, Espoo