(Poistunut julkaisusta)

Vastaava mestari
Fixcel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 

VASTAAVAA MESTARIA

Hämeenlinna–Helsinki -akselille tehtävänään johtaa työmaita sekä projekteja.

Päivittäiset työtehtävät koostuvat laadunvarmistamisesta, aikataulun hallinnasta sekä rakennuspuolen työmaiden johtamisesta. Lisäksi olet tiiviisti yhteydessä Lempäälän tehtaaseen, jossa ammattitaitoset kollegat auttavat ja tukevat sinua. Tällä hetkellä rakennuskohteemme sijaitsevat Helsingissä, mutta tulevaisuudessa rakennamme kohteita ympäri Suomea.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää muutaman vuoden kokemusta rakennusalalta sekä innovatiivista otetta työnjohtotehtäviin. Koulutustaustaltasi voit olla rakennusmestari, rakennusinsinööri tai vastaavan koulutuksen omaava. Asenteeltasi olet innokas, halukas oppimaan uutta ja haasteita pelkäämätön. Sinulla on hyvät soslaaliset taidot ja olet yhteistyökykyinen työskennellessäsi sidosryhmien kanssa. Arvostamme tietoteknistä osaamistasi ja Excel-ohjelmiston hyvää osaamista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen roolin, jossa on mahdollisuus päästä tekemään isoja projekteja huippuammattilaisten kanssa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan osaavalle ammattilaiselle.   

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen www.voima.info -sivuillamme ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Marko Lukkari, p. 010 311 3883.