(Poistunut julkaisusta)

Vastaava mestari - Turku
Suomen Kovabetoni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2018
Suomen Kovabetoni Oy on perheyhtiö, joka toimittaa betonielementtejä sekä asuinrakennuksiin että teollisuuteen. Kovabetoni tunnetaan hyvästä laadusta sekä asiakaslähtöisyydestä. Sisaryritys Rakennusosakeyhtiö Mäkinen on perinteikäs turkulainen rakennusliike, jonka toimialaan kuuluvat kaikki asuinrakennuksista ja toimistoista julkisiin rakennuksiin.Yhdessä yritykset luovat erittäin vahvan kokonaisuuden, jolla on erikoisosaamista koko rakentamisen tuotantoketjusta.Lue lisää yrityksestä http://kovabetoni.fi/ Suomen Kovabetoni Oy kasvaa ja etsii ydintiimiinsä työmaalle vastaavaa mestaria Turun talousalueelle.

Tehtävän kuvaus

Toimit rakennustyömaaprojektin johtotehtävissä, vastaten itsenäisesti työmaasta ja yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa. Olet vastuussa työmaan toimittajayhteistyöstä, esimiestehtävistä sekä dokumentoinnista.

Toivomme sinulta

Sinulle laatu on itsestäänselvyys. Toivomme sinulta kokemusta esimerkiksi työmaainsinöörin tai työnjohtajan tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä hallita kokonaisuuksia sekä itsenäistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Sinulle työmaan arki on tuttua. Et pelkää tarttua töihin ja saada asioita hoidetuksi.Osaat tuoda kokemuksesi rakennusalalta esiin ja haluat kehittää yritystä ja sen toimintatapoja. Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, RI, RKM).

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle paikan ydintiimistämme. Perheyhtiössä jokainen ydintiimin osa on tärkeä menestystekijä, josta pidetään huolta. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn organisaatiossa, jolla on erikoisosaamista koko rakentamisen tuotantoketjusta. Erilaisista rakennuskohteista karttunut kokemus ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat luoneet pitkän menestyksen perustan. Hyvä työturvallisuus on tätä päivää. Työmaamme ovat tapaturmattomia ja se on meille suuri ylpeyden aihe.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten ethän viivyttele hakemuksesi lähettämisessä!