(Poistunut julkaisusta)

Vastaava mestari, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2017

Haemme rakennusalan asiakasyrityksellemme suorarekrytointitoimeksiantona VASTAAVAA MESTARIA linjasaneerauskohteiden johtamiseen pääkaupunkiseudulle. Asiakasyrityksemme on kotimainen putkiremontteihin erikoistunut kasvuyritys, joka tuo vahvan palvelunäkökulman linjasaneerauksiin ja korjausrakentamiseen.

Työtehtäviin kuuluu aliurakoitsijasuhteiden ja -sopimusten johtaminen, työmaaprojektien organisoinnista ja aikatauluista vastaaminen, laadun- ja turvallisuuden valvonta sekä työmaan etenemisen varmistaminen.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä työmaaprojektien johtamisesta, vaadittavaa rakennusalan pätevyyttä (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.) sekä vastuullista ja itseohjautuvaa työotetta. Haemme henkilöä, jolta löytyy kokemusta ja referenssejä vastaavanlaisista työmaakohteista. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, laajat toimivaltuudet kehittyä ja kasvaa arvostetun rakennusalan organisaation palveluksessa sekä kannustavan taustatuen. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisesta linkistä. Mahdollisissa lisäkysymyksissä, ota yhteys: 040 689 3200.