(Poistunut julkaisusta)

Vastaava mestari linjasaneerauksiin
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Oletko sinä linjasaneerauksien läpivientejä suorittanut rakennusalan ammattilainen ja etsit urallesi uusia haasteita?

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle paikan raudankovien ammattilaisten keskuudessa linjasaneerauskohteen parissa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi kannustavan ja motivoivan työyhteisön jossa pääset loistamaan ammattitaidollasi.

Etsimämme henkilö on vastuuntuntoinen ja paineensietokykyinen rakennusalan ammattilainen, jolla on  kokemusta linjasaneeraus kohteiden työnjohdosta vähintään 5 vuotta.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri) ja vahvaa työkokemusta saneerauskohteiden läpivienneistä. 

Arvostamme itsenäistä ja vastuullista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hallita isoja kokonaisuuksia nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Kerajärvi, puh. 045 844 8888 tai tommi.kerajarvi@maximus.fi

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien.
Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.