(Poistunut julkaisusta)

Vastaava mestari korjausrakentamiseen
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haemme asiakasyrityksellemme 

VASTAAVAA MESTARIA

vakituiseen työsuhteeseen korjausrakentamisen pariin. Asiakkaallamme on meneillään lukuisia mielenkiintoisia hankkeita pääkaupunkiseudulla ja haemmekin nyt sinua, kokenutta ammattilaista. Asiakkaamme tarjoaa sinulle ison konsernin edut ja ammattimaisesti johdetun organisaation taustatuen. Pääset työskentelemään laadukkaasti hoidetuilla työmailla ammattilaisten kanssa.

Odotamme sinulta:
- aiempaa kokemusta saneerauskoheiden läpivienneistä
- rakennusinsinöörin tai -mestarin opintoja
- yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa
- paineensieto- sekä ongelmanratkomiskykyä
- kykyä työskennellä itsenäisesti ja joustavasti
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
- hyviä nykyaikaisia IT-taitoja

Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Soita meille tai laita hakemusta niin sovitaan tapaaminen ja keskustellaan tehtävästä yksityiskohtaisemmin. Meillä on asiakkailtamme myös muitakin toimeksiantoja sekä hiljaisia hakuja, mikäli tämä kyseinen tehtävä ei sinulle sovi.

Lisätietoja tehtävästä:
Tommi Kerajärvi, puh. 045 844 8888 tai tommi.kerajarvi@maximus.fi.

Suora tie rakennusalan yrityksiin yhdellä hakemuksella!
Toteutamme rakennusalalla toimivien asiakkaidemme toimeksiantoja ja tarjoamme heille sopivia kandidaatteja. Kunnioitamme hakijoidemme yksityisyyttä ja työnhakusi on suojattua. Luvallasi esittelemme asiakkaallemme osaamistasi ja toiveitasi, sekä sovimme puolestasi haastatteluajankohdat. Tuo ammattitaitosi ja me huolehdimme lopusta!

Tutustu Maximuksen toimihenkilöiden työnvälitykseen tästä: https://rekry.maximus.fi

Maximus Oy on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella, palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.