(Poistunut julkaisusta)

Vastaava mestari alkavalle kerrostalotyömaalle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

HAUSSA VASTAAVA MESTARI

Värväämme asiakkaallemme kokeneen vastaavan mestarin Oulussa alkavalle uudiskerrostalotyömaalle. Sinulla tulisi olla kokemusta jo muutamasta vastaavasta työmaasta sekä soveltuva alan korkeakoulututkinto. 

TYÖTEHTÄVÄ:Vastaava mestari
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu
TYÖN KESTO: Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana ja tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

MITÄ TOIVOMME?
- Toivomme sinulta vahvaa näyttöä vastaavasta tehtävästä, mielellään asuintuotannosta
- Soveltuvaa alan tutkintoa
- Sinulla on kokemusta alalla käytettävistä it-ohjelmista
- Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja osaat motivoida tiimiäsi 
- Sinulla on auto käytössäsi

Vastaavan mestarin rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot tapahtuvat Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Lue lisää Värväämöstä tästä linkistä.

Onko Värväämö Agentti jo tuttu? Värväämö Agentti on palvelu, joka etsii kiinnostavimmat työpaikat rakennusalan toimihenkilöille. Ota yhteyttä, kerro uratoiveistasi ja jätä työmahdollisuuksien etsintä meille. Lue lisää tästä linkistä.