(Poistunut julkaisusta)

Vastaava laitoshuoltaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Vastaava laitoshuoltaja tekee palvelualueen hallinnon määrittelemiä siivous- ja oheispalvelutuotannon ohjaamista tukevia tehtäviä. Vastaava laitoshuoltaja työskentelee erityisesti palveluesimiesten tukena.
Puolet työajasta on siivousta, mutta siivouksen ei tarvitse olla päivittäistä ja siivouskohde tai kohteet voivat vaihdella. Vastaavan laitoshuoltajan tehtävät määräytyvät kunkin palvelualueen tarpeen mukaan, ja siksi työtehtävät vaihtelevat alueittain. Vastaava laitoshuoltaja vastaa osaltaan siitä, että siivouspalvelu kohteessa on taloudellisesti tuloksellista, tehokasta ja asiakasystävällistä.

Työpaikan nimi: Tilapalvelut-liikelaitos/Palvelutuotanto

Työaika: 38 h 45 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: alan ammattitutkinto.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttö mahdollisuutta.

Arvostamme suomen kielen suullista sekä kirjalista taitoa, laitoshuoltajan ammattitutkintoa ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa.