(Poistunut julkaisusta)

Vastaava kylmäkkö, Bomat Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Bomat Oy:lle vastaavaa tuoretuotevalmistajaa tuotantokeittiöön Kalasatamaan.

Asiakkaamme valmistaa monenlaisia tuoreita valmisruokia, snäcksejä ja leipiä. Asiakkaamme tuotteita myydään mm. kaupoissa, hotelleissa ja liikenneasemilla.

Työ on monipuolista keittiötyötä, jossa pääset osallistumaan niin esivalmisteluihin, tuotantoon kuin pakkaamiseenkin. Tulet toimimaan "kymppinä", eli työhön osallistuvana työnjohtajana. Tehtävänäsi on mm. huolehtia raaka-aineiden riittävyydestä ja vastata tilausten oikeellisuudesta, sekä varmistaa että työskentely sujuu tahdikkaasti.

Tehtävä on kokoaikainen ja pitkäaikainen. Työt alkavat aikaisin aamulla ja työskentelyajat ovat pääasiassa klo 06-14 tai 07-15.

Työ sisältää ruokaedun, eli työpaikalla saat syödä Bomat Oy:n tarjoamana.

Työhön saat perehdytyksen, mutta kokemus keittiötyöstä/tuotantotyöstä on iso etu. 

Lisäksi edellytämme hygieniapassia.

Hae heti, nimittäin paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä, puh. 050-5495000 tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.