Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.
Haemme Helsinkiin Pitäjänmäkeen
VASTAAVAA KOKKIA
Toimipaikka on henkilöstöravintola, jossa valmistamme lounas- ja edustusruokia sekä kahvilatuotteita. Valmistamme itse ruoat ravintolan keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.
Tehtäviisi kuuluu mm.
- asiakassopimuksen mukaisten palveluiden tuottaminen
- laadukkaan ruokatarjooman valmistaminen päivittäin yhdessä muun tiimin kanssa
- osallistuminen asiakaspalvelutehtäviin
- laadunvalvonta (omavalvonta, tuotetuntemus, ruokien maistaminen)
- hallinnollisia töitä (mm. inventaarioiden laskeminen, toiminnan lukujen toimittaminen esimiehelle, raaka-aineiden tilaukset)
- ruokahävikin pienentäminen, esimiehen kanssa sovittujen toimenpiteiden tekeminen
- poikkeamien ja asiakaspalautteiden raportointi esimiehelle
- osallistuminen teema- ja kampanjapäivien suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä toimipaikan esimiehen kanssa
Mitä toivomme sinulta?
- alan koulutusta (km, restonomi, kokki, suurtalouskokki)
- kokin koulutusta ja kokemusta A la Carte-, lounas- ja edustusruoan valmistuksesta vähintään kaksi vuotta
- erikoisruokavaliotuntemusta
- aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- kokemusta suurtalouskeittiössä työskentelystä
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja toivomme kokemusta tuotannonohjausjärjestelmistä
Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä.
Millaista on olla sodexolainen?
Meille on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Tarjoamme ihanteelliset työajat sekä paljon koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan.
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin kello 7.00-16.00 välillä, mutta tarvittaessa olet valmis tekemään joustavasti vuoroja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus ja työn aloittaminen sopimuksen mukaan.
Lisätietoja antaa arkisin klo 10.00-15.00 välillä UM Palveluesimies ja alueellinen keittiömestari Antti Aravirta 040 7367378
Sodexo on yksi maailman suurimmista työnantajista. Noin 412 000 sodexolaista työskentelee ympäri maailmaa 56 eri maassa tehdäkseen kaikkiaan 100 miljoonan asiakkaamme päivästä paremman. Työskentelemme yhdessä perusarvojemme - palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen - mukaisesti asiakkaamme parhaaksi. Tule mukaan tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!