(Poistunut julkaisusta)

Vastaava ja määräaikainen näyttelymestari
Serlachius-museot

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Serlachius-museoiden näyttelyiden tuotantotiimissä työskentelee neljä näyttelymestaria. Tuotantotiimin tehtäviin kuuluu mm. näyttelyiden rakentaminen, purku ja perushuolto, näyttelytekniikka, varastojen ja verstaiden organisointi ja ylläpito sekä huoltotehtävät. Näyttelymestareiden työssä tarvitaan vahvan rakennusosaamisen ohella tietotekniikkataitoja, organisointikykyä, englannin kielen taitoa, sosiaalisia valmiuksia, oma-aloitteisuutta sekä hyvää taide- ja museomaailman käytäntöjen osaamista.

Tuotantotiimissämme on nyt tarjolla kaksi avointa tehtävää, joiden aloitusaika on helmikuussa 2021 tai sopimuksen mukaan:

Vastaava näyttelymestari, joka toimii tuotantotiimin lähiesimiehenä. Tehtävä on vakituinen ja siihen edellytämme lisäksi lähiesimieskokemusta tai valmiutta siihen kouluttautumiseen.

Määräaikainen näyttelymestari, jonka tehtävä on noin vuoden mittainen opintovapaan sijaisuus.

Odotamme hakemuksia 25.1.2021 mennessä osoitteessa Serlachius-museot, Juha Roponen, Joenniementie 47, 35800 Mänttä tai sähköpostitse juha.roponen@serlachius.fi. Hakemuksiin liitetään ansioluettelo ja palkkatoive.

Tiedusteluihin vastaa suunnittelupäällikkö Tarja Väätänen, p. 044 064 2315, tarja.vaatanen@serlachius.fi.