(Poistunut julkaisusta)

Vastaava hoitaja
Mänttä-Vilppula | TAIDEKAUPUNKI

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kehitysvammaisten autetun ja vaativan autetun asumisen yksikköön Pihlajakotiin

VASTAAVAA HOITAJAA

Etsimme työhön sitoutuneeseen ja kehitysmyönteiseen joukkoomme kehitysvammahuollon osaajaa, jolla on kokemusta myös haastavasti käyttäytyvien ja autismin kirjon asiakkaiden kanssa toimimisesta. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille koti, jossa voi elää osallisena yhteiskunnassa omia voimavaroja hyödyntäen. Odotamme Sinulta innovatiivisuutta sekä aitoa halua ja kiinnostusta kehittää toimintaa ennakkoluulottomasti. Esimiehenä luot ympärillesi positiivista työilmapiiriä ja yhteistyöstäsi eri tahojen kanssa välittyy osaaminen ja positiivinen asenne. Työantajan edustajana olet lämpimästi luja ja aina vahvasti läsnä. Hallitset erilaiset IT-järjestelmät, sähköiset ja sujuvat prosessit ovat sinulle tuttu juttu ja kehität niitä muutoksen hallitusta johtamisesta huolehtien.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Lisäksi vaaditaan hygieniapassi, EA 1, LoVe-lääkehoidon osaaminen verkossa. Esimieskokemus on eduksi.

Meiltä saat muun muassa kattavat henkilöstöedut, eli kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuen, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oman tyky-toiminnan tuen. Ne edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla. Lisäksi arvostamme tietämystäsi kaikessa tekemisessämme. Meillä osaamisesi kehittyy ja pääsee esille. Luovuus ja vastuullisuus eivät muuten ole vain sinun arvojasi - meillä ne kumpuavat aina kaupungin strategiasta asti.

Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä tulevan esimiehesi Alli Ruuhilehdon p. 050 501 0400, alli.ruuhilehto@taidekaupunki.fi puoleen. Työsuhteen ehdot määräytyvät ao. kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Palkkauksen perustana toimii kaupungin työn vaativuuden arviointijärjestelmä. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Uusi vuosi on loistava aika uusille onnistumisille. Liity siis iloiseen ja osaavaan joukkoomme ja täytä hakemus keskiviikkoon 21.1.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tavataan Taidekaupungissa työhaastattelun merkeissä!