(Poistunut julkaisusta)

Vastaava hoitaja
Taidekaupunki Mänttä-Vilppula

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Hakuaikaa on jatkettu 19.3.2018 klo 12 asti!

Haemme Taidekaupunkimme kehitysvammaisten palveluyksikköön Pihlajakotiin

VASTAAVAA HOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen johtamaan yksikön toimintaa.

Tehtävänäsi on toimia Taidekaupungin Pihlajakodin lähiesimiehenä ja vastata yksikön palvelutuotannosta sekä asiakkaiden hyvinvoinnista. Valvot toimintaa ja varmistat, että palvelutuotanto toteutuu lain ja suositusten mukaisesti. Raportoit toiminnasta kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden palvelujohtajalle. Koordinoit Pihlajakodin tilojen käytön ja vastaat palveluyksikön hankinnoista ja kokonaistaloudesta kustannustehokkaasti. Lisäksi teet sujuvaa yhteistyötä kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluntuottajan kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Olet vahva ja monipuolinen kehitysvammapalveluiden osaaja. Sähköiset ja sujuvat prosessit ovat sinulle tuttu juttu ja kehität niitä muutoksen hallitusta johtamisesta huolehtien. Hallitset erilaiset IT-järjestelmät ja pystyt priorisoimaan ja organisoimaan omaa toimintaasi välillä suurenkin työkuorman keskellä. Kaikki toiminta ohjaa kohti tyytyväistä asiakasta ja se jos mikä on sinulle sydämen asia.

Esimiehenä luot ympärillesi positiivista työilmapiiriä ja yhteistyöstäsi eri tahojen kanssa välittyy osaaminen ja positiivinen asenne. Työantajan edustajana olet lämpimästi luja ja aina vahvasti läsnä.  Työkokonaisuuksien hallinta, ihmisten ja osaamisen johtaminen sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovatkin sinun vahvuuksiasi. Eikä siitäkään ole haittaa, mikäli osaat suhtautua asioihin myös ilon ja huumorin kautta. Se auttaa sinua työntäyteisten päivien keskellä.

Meiltä saat muun muassa kattavat henkilöstöedut, eli kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuen, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oman tyky-toiminnan tuen. Ne edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla. Lisäksi arvostamme tietämystäsi kaikessa tekemisessämme. Meillä osaamisesi kehittyy ja pääsee esille. Luovuus ja vastuullisuus eivät muuten ole vain sinun arvojasi - meillä ne kumpuavat aina kaupungin strategiasta asti.

Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä tulevan esimiehesi Alli Ruuhilehdon p. 050 501 0400, alli.ruuhilehto@taidekaupunki.fi puoleen. Työsuhteen ehdot määräytyvät ao. kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Palkkauksen perustana toimii kaupungin työn vaativuuden arviointijärjestelmä. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Uusi vuosi on loistava aika uusille onnistumisille. Liity siis iloiseen ja osaavaan joukkoomme ja täytä hakemus maanantaihin 19.03.2018 klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. 

Huom! Otamme myös aikaisemmassa haussa tulleet hakemukset huomioon.

Tavataan Taidekaupungissa työhaastattelun merkeissä!