(Poistunut julkaisusta)

Vastaava hammaslääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Tehtävän kuvaus

Meillä suun terveydenhuollossa työskentelee yli 700 suun terveydenhuollon ammattilaista 30 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Perushammashoidon lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kaikkia erikoishammashoidon palveluja sekä kehitämme jatkuvasti liikkuvia palveluja asiakkaiden tarpeista lähtien.

Vastaava hammaslääkäri työskentelee Terveys- ja hyvinvointikeskuksen (THK) suun terveydenhuollon lähiesihenkilötiimissä, joka vastaa Pohjoisen THK:n suun terveydenhuollon johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Vastaava hammaslääkäri toimii henkilöstöhallinnollisena esihenkilönä hammaslääkäreille.

Odotamme vastaavalta hammaslääkäriltä valmiuksia toimia moniammatillisessa esihenkilötiimeissä sekä muutoksen johtamisen ja jatkuvan uudistamisen taitoja. Esihenkilöiltä edellytetään hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Esihenkilönä toimiminen edellyttää innostuneisuutta, kiinnostusta ja sitoutumista kehittämiseen ja osaamisen johtamiseen sekä valmiuksia johtaa kehittämishankkeita ja hallita kokonaisuuksia.

Stadin soten suun terveydenhuollossa on kuusi THK-aluetta, Asiakaspalvelukeskus, Oikomishoito, Suu- ja hammaskeskus sekä Ostopalvelut. Lähiesihenkilöt johtavat THK-aluetta esihenkilötiimeissä, joihin kuuluu vastaava hammaslääkäri, osastonhoitaja, vastaavan hammaslääkärin sijainen ja apulaisosastonhoitaja.

Toimi täytetään 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi.

Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut, esim. työterveyshuollon palvelut, tuemme työmatkaliikkumista, kulttuuri- ja liikuntaharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon.

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu hammaslääkäri ja riittävä kokemus hallinto- ja johtamistehtävistä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luemme: Esihenkilökokemuksen, tehtävät kehittämisen hankkeissa, vastaavan hammaslääkärin erityispätevyyden ja terveydenhuoltoon erikoistumisen.

Haastattelut järjestetään ryhmähaastatteluina 27.11.2020. Mahdollinen toinen haastattelukierros viikolla 49.

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ylihammaslääkäri Sebastian Kaste sebastian.kaste@hel.fi Puhelimitse 13.11.2020 040 183 3798