(Poistunut julkaisusta)

Vastaava asiantuntijalääkäri
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata palvelupisteissä, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

 

Haemme Kelan etuuspalveluiden tulosyksikön vakuutuslääketieteelliseen yksikköön Vastaavaa asiantuntijalääkäriä opintovapaan sijaisuuteen 1.9.2019 - 31.5.2020.

 

Vakuutuslääketieteellinen yksikkö sijaitsee Helsingissä Kelan Pitäjänmäen toimitiloissa, mutta Kela toimii monipaikkaisesti. Vakuutuslääketieteellisessä yksikössä toimivat asiantuntijalääkärit osallistuvat terveysperusteisten etuuksien lääketieteelliseen arviointiin ja kehittämiseen, ohjeiden laatimiseen sekä lainsäädännön muutostarpeiden työstämiseen.

 

Nyt haettavana oleva tehtävä painottuu Kelan etuuksista mielenterveyskuntoutuksen ohjaukseen ja kehittämiseen.  Lisäksi tehtävään kuuluu asiantuntijatyö myös muiden työkykyetuuksien, toimeentulotuen ja sairaanhoitokorvausten osalta. Kelan toimeenpanemien etuuksien osalta työnkuva on monipuolinen ja työtä tehdään moniammatillisesti yhdessä suunnittelijoiden ja juristien kanssa. Tehtävään kuuluu myös kouluttamista sekä terveydenhuollon kanssa tehtävää yhteistyötä. Lisäksi vastaava asiantuntijalääkäri toimii erilaisissa  toimenkuvaan kuuluvissa muiden toimijoiden työryhmissä.

 

Sinulla on psykiatrian erikoislääkärin tutkinto, hyvä kliininen työkokemus ja terveydenhuollon menetelmien arvioinnin osaamista. Sinulla on myös hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet tottunut joustavaan tapaan tehdä työtä moniammatillisessa työyhteisössä. Vakuutuslääketieteen osaaminen katsotaan eduksi. Työaika on 30 h/vko.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

 

Lisätietoja antaa vastaava ylilääkäri Kirsi Vainiemi, p. 0400 589 716.

 

Hae tehtävää 20.8.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.