Vastaava asentaja / konepajatyöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

VASTAAVA ASENTAJA / KONEPAJATYÖNTEKIJÄ

 

JLX Industry Oy:

 

JLX Industry Oy on raumalainen, vuonna 1994 perustettu yritys. Toimintamme jakaantuu kahteen päätuotelinjaan: paljetasaimiin ja teknisiin kuitutuotteisiin. Valmistamiamme tuotteita käytetään esim. voimalaitoksissa, konepajateollisuudessa ja ajoneuvoteollisuudessa. Lisää tietoa yrityksestä ja tuotteista www.jlx.fi. Toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

 

Tehtävän kuvaus:

 

Toimit konepajatyöntekijänä tuotannossa ja valmistamiemme tuotteiden vastaavana asentajana työmailla. Lisäksi suoritat tarvittaessa ennakkotarkastuksia työmailla huoltotarpeen selvittämiseksi.

 

Vaatimukset:

 

Odotamme hakijalta luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä organisoida 2-6 -henkilön asennustiimin toiminta työmailla. Pienemmillä työmailla ei välttämättä ole muita, joten työtehtävät hoidetaan tällöin yksin. Olet positiivisen asenteen omaava jämäkkä persoona, joka ymmärtää jatkuvan parantamisen ja kehittämisen periaatteen. Edellytämme useamman vuoden kokemusta teollisuusasennuksista. Hitsaustaito plussaa. Ajokortti ja matkustusvalmius ovat välttämättömiä työtehtävien tulokselliseen hoitamiseen.

 

 

Tarjoamme:

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vaihtelevan työn erikoistuotteiden parissa sekä mahdollisuuden kehittyä oman alan erikoisosaajaksi pitkän kokemuksen omaavien työkaverien parissa.

 

Hakeminen:

Rekrytointia hoitaa Smile Henkilöstöpalvelut

Lisätiedot ja hakemukset 14.10.2018 mennessä

Samu Isosalo / 040 1698501
samu.isosalo@smilepalvelut.fi

 

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1178942
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Rauma