(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkalija, Levin Iglut
Levin Iglut, Golden Crown

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Levin Iglut on vuonna 2008 valmistunut korkeatasoinen elämyskohde Utsuvaaran laella, 9 km päässä Levin keskustasta. Asiakaskuntamme koostuu pääosin kansainvälisistä, elämyksiä hakevista matkailijoista. Yritykseen kuuluu 24 lasi-iglua, 3 Sviitti iglua, lomahuoneisto Revontulitalo sekä 80 asiakaspaikkainen a la carte ravintola Aurora Sky. Lisätietoa www.leviniglut.fi

Vielä on haku päällä eli etsinnässä edelleen VASTAANOTTOVIRKAILIJA lämminhenkiseen perheyritykseen Levin Igluille Levin Utsuvaaraan määräaikaiseen työsuhteeseen.

Hymy herkässä ja asiakaspalveluasenne kunnossa? Sinulle sopii työ yli osastorajojen ja nautit siitä, että yllättäviä tilanteita tulee ja mikään päivä ei ole samanlainen.

Oletko lisäksi positiivisella asenteella varustettu, kielitaitoinen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan työstä? Koet, että yrityksen arvoihin kuuluvat sydämellisyys, elämyksellisyys ja laadukkuus kuuluvat jollain tapaa myös omiin arvoihisi? Suurin osa asiakkaistamme on kansainvälisiä, joten sinun täytyy puhua sujuvasti ainakin englantia, muut kielet katsotaan eduksi. Hotellissa on käytössä Hotellinx Cloud -varausjärjestelmä, jonka toivotaan jo olevan ennestään tuttu. Toivomme sinulla olevan myös anniskelu- ja hygieniapassin.

Työ on pääosin 2-vuorotyötä ja työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 8.00 - 23.00 välille.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikaista 112,5h/3vkoon.

Mahdollisuus maksulliseen kimppa-asuntoon, mutta huomioithan, että asunnon ja työpaikan välinen matka on noin 4-6km. Tarvitset työssä kulkemiseen auton. Työn aloitus marraskuun alussa ja aina pääsiäiseen saakka.

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Toimi siis heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset oheisen hakulinkin kautta, kiitos.