(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailja, Lapin talvisesonki
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Etsimme asiakkaillemme vastaanottovirkalijoita Lapin tunturikeskuksiin talvisesongin ajalle!

Oletko sinä intohimoinen asiakaspalvelija, joka tarjoaa vain parasta palvelua asiakkailleen? Etsimme joukkoomme energistä ihmistä, jonka asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne säteilee elämäniloa ympärilleen. Tässä hommassa katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaanotossa työskentelystä sekä alan koulutuksen. Toivomme sinun puhuvan sujuvaa suomea sekä englantia, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Mahdollisia työpaikkoja on useita, joten kiinnostaako sinua enemmän tunturikeskuksen syke vai mieluummin luonnon keskellä sijaitseva hieman rauhallisempi kohde?

Työt alkavat marras-joulukuun vaihteessa 2020 ja kestävät kevätsesongin loppuun 2021.

Tarjolla maksullisia kimppa-asuntoja työpaikan läheisyydessä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764 sekä henkilöstökonsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Parhaiten tavoittaa arkisin klo 9:00-15:00 välillä.