Vastaanottovirkailijoita Tampereelle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Oletko ongelmanratkaisukykyinen ja aurinkoinen asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa? Onko sinulle jo kertynyt kokemusta vastaanottovirkailijan työstä? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä saatamme tarvita juuri sinua!

Etsimme VASTAANOTTOVIRKAILIJOITA Tampereelle. Vastaanottovirkailijana työskentelet hotellin vastaanotossa asiakaspalvelijana sisään- ja uloskirjautumistilanteissa sekä muiden asiakaspalvelutilanteiden parissa. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, ja ennen kaikkea toivomme sinun olevan palvelualtis ja energinen persoona, joka tarttuu muuttuviinkin tilanteisiin rohkeasti ja tekevällä otteella. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito on pelkkää plussaa.

Työaika ja työsuhteen pituus vaihtelevat asiakkaidemme tarpeiden mukaan, joten mainitsethan hakemuksessasi, minkä verran olet valmis töitä tekemään. Oletpa sitten monen vuoden kokemuksen kerryttänyt tai vasta uraasi aloitteleva vastaanottovirkailija, saatamme tarvita juuri sinua - kerro siis hakemuksessasi, mitä osaat, niin pyrimme etsimään sinulle hommia, mitkä vastaavat osaamistasi ja tarpeitasi parhaiten. Mainitsethan myös, mitkä varausjärjestelmät sinulla on hallussasi!

Mikäli kaipaat uusia tuulia työelämääsi, jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Olemme sinuun yhteydessä heti, kun olemme löytäneet juuri sinulle sopivan paikan. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1500113
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi