Vastaanottovirkailija/salityöntekijä
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Oletko synnynnäinen vastaanottovirkailija, jolle salityöt ravintolassa sujuvat muitta mutkitta? Miltä kuulostaisi  työskentely aivan uudessa hotellissa? Jatka lukemista, saatamme tarvita juuri sinua!

Etsimme asiakkaallemme VASTAANOTTOVIRKAILIJAA/SALITYÖNTEKIJÄÄ Iitissä sijaitsevan hotelliin, Radalla Resortiin. Ravintolassa on 100 paikkaa ja 100-paikkainen terassi. Ravintolassa tarjoillaan monipuolisesti niin à la cartea, ryhmä- ja kokousruokailuja, tilauslounaita kuin hotellivieraiden aamiaista. Ravintolassa on myös mahdollista järjestää juhlatilaisuuksia.

Hakijalta toivomme alan koulutusta ja/tai kokemusta. Vastaanotto toimii sähköisellä varausjärjestelmällä, joten eduksesi katsotaan Hotellinx hotellivarausjärjestelmän tai esimerkiksi Opera varausjärjestelmän tuntemus. 

Työsuhteesi alkaa heti ja kestää ainakin elokuun loppuun saakka. Työ on iltapainotteista, ja tunteja sinulle on tarjolla noin 60 h/ kolme viikkoa tai sovitusti. iltavuorot pääosin klo 15-24 välillä. Töitä on myös viikonloppuisin. Saat tarvittaessa apua asuntoasioiden järjestämisessä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikimmiten ja nappaa tästä itsellesi työpaikka. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Marko , p. 044 546 6890, marko.skytta@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot