Vastaanottovirkailija,Original Sokos Hotel Ilves
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.12.2021

Vastaanottovirkailija, Original Sokos Hotel Ilves 

 

Tervetuloa uusien tarinoiden Ilvekseen  

Täysin uudet huoneet, entistä monipuolisempi ravintolamaailma ja tamperelainen vieraanvaraisuus tekevät Ilveksestä eläväisen kohtaamispaikan niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille. Tampereen huikeissa koskimaisemissa kohoava maamerkki on tapahtumien keskipiste, jossa viihdytään aamuvarhaisesta yömyöhään. Jätetään jäykkyys ja nautitaan elämästä – nyt on aika luoda uusia tarinoita. 

VASTAANOTTOVIRKAILIJA, ORIGINAL SOKOS HOTEL ILVES 

 

Vastaanottovirkailijan tehtävässä olet avainasemassa luomassa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, palkkaamme työntekijöitä sekä aamu-, ilta- että yötyöhön. Toivomme sinulta työkokemusta vastaavista työtehtävistä ja Opera- järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.   

 

Meillä Sokotelilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan tehtävissä monipuolisesti. Kokemuksen karttuessa pääset laajentamaan osaamistasi myös muihin hotelleihimme Tampereella. Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet. 

 

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä Sokotelissa pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta. 
 

Lisätietoja ja hakuohjeet 

 

Aloitus sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 28.2.2022. Työtehtävä on vakituinen ja palkkaamme työntekijöitä osa- ja kokoaikaiseen työsuhteeseen, sopimustunneilla 40 h- 90 h / 3vko. 

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-ILVES/Vastaanottovirkailijoita--Original-Sokos-Hotel-Ilves--Tampere_R-9419

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Pirita juttelee mielellään kanssasi lisää niistä.  Hotellipäällikkö Pirita Roiton tavoitat parhaiten p. 040 553 3390 tai piritta.roito@sok.fi. 

 

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin. Työllistyt osaksi S-Ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.   

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1542613
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere