(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailijaksi Muonioon talveksi!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Haaveiletko sesonkitöistä Lapissa? Tule mukaan, täällä met olemma: tuntureilla, revontulten alla ja porojen parissa. Täällä paiskitaan duunia hiki hatussa ja mielettömällä meiningillä. Talvella heitetään sukset jalkaan tai painutaan pulkkamäkeen. Täällä on tilaa, vapautta ja uskomattoman hyvä jengi. Toiset pistäytyvät tänne pariksi kuukaudeksi, hulluimmat palaavat takaisin talvi toisensa jälkeen. Haluatko mukhaan?

Etsimme nyt ensi talvikaudelle 2018-2019 Muonioon reippaita vastaanottovirkailijoita!

Palkkaamme OSAAMISTA ja TUNTURIASENNETTA omaavia henkilöitä. Eli sinulla on riittävää osaamista ja olet halukas oppimaan koko ajan lisää. Tunturiasenne on myös jaksamista ja urakka- ja talkooasennetta, työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä.

Edellytämme hakijalta:

Kokemusta asiakaspalvelusta/ravintola-alalta

Motivaatiota kehittyä alalla

Englanninkielen taitoa

Kykyä toimia paineen alla ja hallita suuria kokonaisuuksia

Rakkautta alaan ja kovaa asennetta tehdä töitä!

Plussaa:

Traviuksen ja Lynx-järjestelmien osaaminen

Oma auto

Työ sijoittuu marras-maaliskuun ajalle ja töitä on luvassa min. 90h/3viikkoon. Asuntomahdollisuus löytyy.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä Rovaniemen toimistoomme: Opteam Lappi, puh. 010 8500 554 tai lappi@opteam.fi. (Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset, EI sähköpostitse)

Tai jos olet jo vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä meille heti CV:si, palkkatoiveesi sekä suosittelijasi yhteystietoineen järjestelmämme kautta (emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse).Kerro myös, miksi olisit loistava lisä tiimiimme!