(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija
Holiday Club Resorts Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Unelmaloman kesätöihin tarvitaan vastaanottovirkailijaa Saimaalle! 


Onnistuneen unelmaloman takana on monipuolinen lomakohde ja hyvä palvelu. Me tarvitsemme kesäksi vastaanottovirkailijan auttamaan kiireen keskellä. Tässä on mahdollisuutesi päästä mukaan unelmalomailujen pariin. Tarjoamme noin 60-80h/3vko kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin. Alan koulutus ja työkokemus ovat välttämättömiä. Eduksi katsomme Hotellinx Cloud -järjestelmän osaamisen. Tarjoamme hyvän mahdollisuuden työllistyä harjoittelun kautta. Vastaanotto on lomakohteen sydän, jossa tarjoamme näköalapaikan matkailun monipuolisessa kokonaisuudessa. 

Me luomme unelmalomia asiakkaillemme Saimaan rannalla. Holiday Club Saimaa on viihtyisä lomakeskus. 
Asiakkaamme voivat majoittua hotellissa tai lomahuoneistoissa ja nauttia unelmalomailusta +32 asteisessa kylpylässä tai muiden harrastusten parissa. 
Lue lisää: https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/saimaa/

Etsimme oma-aloitteista ja iloista asiakaspalvelijaa. Me tarjoamme monipuolisen työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät vapaa-ajan lomaedut unelmalomien puitteissa. Laita hakemus pian, haastattelemme jo hakuaikana ja sopivan tekijän löydyttyä paikka täytetään. Tuo oma ainesosasi mukaan unelmalomamme palvelureseptiin! 

Hakemukset 31.3. mennessä https://rekrytointi.holidayclub.fi/
Liitä hakemukseen mukaan kuvallinen CV.
Lisätietoja Laura Valkonen laura.valkonen@holidayclub.fi