(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija
Holiday Club Resorts Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Unelmaloman kesätöihin tarvitaan vastaanottovirkailija Katinkultaan! 


Onnistuneen unelmaloman takana on monipuolinen lomakohde ja hyvä palvelu. Me tarvitsemme kesäksi vastaanottovirkailijan auttamaan kiireen keskellä. Tässä on mahdollisuutesi päästä mukaan unelmalomailujen pariin. Tarjoamme osa-aikaisesti töitä toukokuusta/sopimuksen mukaan elokuuhun/sopimuksen mukaan. Alan koulutus ja työkokemus ovat välttämättömiä. Eduksi katsomme Hotellinx Cloud -järjestelmän osaamisen. Vastaanotto on lomakohteen sydän, jossa tarjoamme näköalapaikan matkailun monipuolisessa kokonaisuudessa. 

Me luomme unelmalomia asiakkaillemme Pohjoismaiden monipuolisimmassa lomakeskuksessa Vuokatissa. Katinkulta on ympärivuotinen lomakeidas trooppisine kylpylöineen sekä monipuolisine harrastuksineen. 
Lue lisää Katinkullasta: https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/katinkulta/

Etsimme oma-aloitteista ja iloista asiakaspalvelijaa. Me tarjoamme monipuolisen työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät vapaa-ajan lomaedut unelmalomien puitteissa. Laita hakemus pian, haastattelemme jo hakuaikana ja sopivan tekijän löydyttyä paikka täytetään. Tuo oma ainesosasi mukaan unelmalomamme palvelureseptiin! 

Hakemukset 31.3. mennessä https://rekrytointi.holidayclub.fi/
Liitä hakemukseen mukaan kuvallinen CV.
Lisätietoja Virpi Mustonen virpi.mustonen@holidayclub.fi