(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija
Original Sokos Hotel Presidentti / Vastaanotto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019
Tasavallan toinen Presidentti

Upeasti uudistunut Original Sokos Hotel Presidentti esittelee suomalaisia ilmiöitä innovatiivisella tavalla. Ivana Helsingin suunnittelijan Paola Suhosen luomissa hotellihuoneissa voit kokea suomalaisen sisun, juhannuksen, satumetsän, hiljaisuuden ja talvimyrskyn tunnelmia keskellä Helsinkiä. Suomalaisuus on kantava voima koko talossamme – kokousosaston Kultaranta-tilasta Bistro Manun kotimaisiin raaka-aineisiin.

Monipuolisessa tapahtumatalo Presidentissä järjestetään laadukkaita juhlia, kokouksia, seminaareja ja näyttelyitä. Pressan ravintolat eli aulakerroksen bar Adjutantti sekä mestarin otteella palveleva Bistro Manu kutsuvat niin kaupunkilaisia kuin hotellivieraita viihtymään ja nauttimaan.

Etsimme nyt upeaan joukkoomme VASTAANOTTOVIRKAILIJAA yötyöhön

Olet etsimämme henkilö, jos erinomainen asiakaspalvelu on Sinulle sydämen asia ja omaat todellista halua luoda asiakkaille onnistuneen majoituskokemuksen.

Odotamme sinulta:
• aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja työskentelystä hotellissa
• sydämellistä ja positiivista asiakaspalveluasennetta
• kykyä kantaa vastuuta omassa työvuorossa
• soveltuvaa koulutusta
• Opera -järjestelmän osaamista

Tarjoamme Sinulle innostavan, kehittävän ja monipuolisen työn upeassa hotelliympäristössä. Meillä on ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, joiden kanssa saat mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Käytössäsi on S-ryhmän hyvät henkilöstöedut mm. henkilökuntahintaisen hotellihuoneen kaikissa Sokos Hotelleissa ympäri Suomea ja ulkomailla ja lisäksi henkilökunta-alennukset kaikissa S-ryhmän ravintoloissa ja kaupoissa.

Tehtävä on kokoaikainen, 90 h/ 3 viikossa. Työ on yötyötä ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.
Odotamme hakemustasi 22.11. mennessä alla olevan linkin kautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Sundqvist, p. 0503883255.


Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).