(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2019

Haemme asiakkaallemme Pieksämäelle monitaitoista majoitus- ja ravintolapuolen ammattilaista vuorotyöhön.

Pääsääntöisesti työt sisältävät vastaanoton vastuullisia yö-, ilta- ja päivävuoroja ja hakijalla tulisikin olla aiempaa kokemusta hotellivarausjärjestelmistä (Hotellinx) sekä muista normaaleista vastaanottovirkailijan työtehtävistä. Vastaanoton työvuoroja on vähintään 3 pv/vko.


Lisäksi toivomme hakijalta osaamista sekä lounaskokki- että tarjoilupuolelta, sillä taidot työskennellä myös ravintolan tai keittiön puolella antavat mahdollisuuden kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tarvittaessa extrataan myös kerrossiivouksen vuoroissa.


Etsimämme henkilö on asiakaspalvelun rautainen ammattilainen ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikon päiville vuorokierron mukaisesti ja työntekijällä on myös ns. väliyöpymismahdollisuus työpaikalla.


Tehtävien hoitaminen edellyttää alan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työ on ajoittain hektistä asiakaspalvelu- ja tiimityötä ja toivommekin hakijalta joustavuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä sekä hyviä sosiaalisia taitoja niin asiakaspalvelutilanteiden hoidossa kuin työyhteisönkin jäsenenä.


Hygieniapassi vaaditaan, muut ravintolapuolen suoritetut luvat plussaa.


Tarjoamme mahdollisuuden oman osaamisen puitteissa kokoaikaiseen pitkäkestoiseen työsuhteeseen aluksi RTK-Henkilöstöpalveluiden työntekijänä, josta mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi. Palkkaus MARA työehtosopimuksen, osaamisen ja työtehtävien ensisijaisten painopisteiden mukaisesti.


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.