(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haemme vastaanottovirkailijoita keikkailemaan pääkaupunkiseudun Scandic hotelleissa.
Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work 2018 -tutkimuksen suurten yritysten sarjassa valittu Scandic tarjoaa sinulle loistavan työympäristön, jossa pääset osaksi innostavaa tiimiä.

Hymy herkässä ja asiakaspalveluasenne kunnossa? Oletko positiivisella asenteella varustettu, kielitaitoinen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan työstä? Etsimme nyt vastaanottovirkailijoita työskentelemään keikkaluontoisesti Helsingissä sijaitsevissa Scandic hotelleissa.

Saatat olla juuri etsimämme henkilö, mikäli omaat kokemusta yleisimmistä vastaanottotyöskentelyyn liittyvistä tehtävistä kuten huonevarauksien hoitamisesta tulo- ja lähtöselvityksineen sekä asiakkaiden opastamisesta. Uudet tilanteet eivät saa sinua hätkähtämään vaan sopeudut joustavasti muuttuviin olosuhteisiin ja työympäristöihin. Koet työssäsi tärkeäksi tuottaa hyvää fiilistä niin työyhteisösi kuin asiakkaittesikin keskuudessa ja omaat tiimityöskentelytaitojen lisäksi myös kyvyn työskennellä itsenäisesti. Pettämättömien asiakaspalvelutaitojen lisäksi tehtävässä edellytetään vastaanottovirkailijan koulutusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Plussaa on jos hallitset jo Opera ja Scorpio varausjärjestelmät.

Työ on vuorotyötä ja työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin. Haemme työntekijöitä, joilla on mahdollisuus tehdä tarvittaessa myös yövuoroja.Työskentely Opteamin kautta on joustavaa ja helppoa, koska keikkailu sopii monenlaiseen eri elämäntilanteeseen, esimerkiksi lisätyöksi oman vakityön oheen tai opintojen rinnalle. Älä siis enää aikaile vaan laita hakemusta tulemaan!

Edellytykset työnsaannille: Vastaanottovirkailija, Suomi, Englanti, Yötyö, Vuorotyö, Hotelli virkailijan tutkinto
Eduksi luettavat asiat: Opera, Scorpio