(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Hymy herkässä ja asiakaspalveluasenne kunnossa? Oletko positiivisella asenteella varustettu, kielitaitoinen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan työstä? Etsimme nyt VASTAANOTTOVIRKAILIJOITA työskentelemään keikkaluontoisesti Kymenlaaksossa sijaitsevissa hotelleissa.

Saatat olla juuri etsimämme henkilö, mikäli omaat kokemusta yleisimmistä vastaanottotyöskentelyyn liittyvistä tehtävistä kuten huonevarauksien hoitamisesta tulo- ja lähtöselvityksineen sekä asiakkaiden opastamisesta. Uudet tilanteet eivät saa sinua hätkähtämään vaan sopeudut joustavasti muuttuviin olosuhteisiin ja työympäristöihin. Koet työssäsi tärkeäksi tuottaa hyvää fiilistä niin työyhteisösi kuin asiakkaittesikin keskuudessa ja omaat tiimityöskentelytaitojen lisäksi myös kyvyn työskennellä itsenäisesti. Pettämättömien asiakaspalvelutaitojen lisäksi tehtävässä edellytetään vastaanottovirkailijan koulutusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjolla on keikkaluontoinen työ, jossa pääset itse rakentamaan työvuorolistasi ja kartuttamaan monipuolista työkokemusta eri hotelleista. Työ on vuorotyötä ja työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin. Työskentely Opteamin kautta on joustavaa ja helppoa, koska keikkailu sopii monenlaiseen eri elämäntilanteeseen, esimerkiksi lisätyöksi oman vakityön oheen tai opintojen rinnalle. Älä siis enää aikaile vaan laita hakemusta tulemaan!