(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija
Vastaanotto/ Radisson Blu Aleksanteri Hotel

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018
Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

OLETKO ETSIMÄMME AMMATTILAINEN RADISSON BLU ALEKSANTERI HOTELIIN? MEILLÄ ON AUKI PAIKKA VASTAANOTTOVIRKAILIJAN YÖTYÖHÖN 90H/3VKO

Radisson Blu Aleksanteri Hotel on kotia rakastavan ihmisen unelmahotelli. Talo tulvii runsaasti yksityiskohtia ja kussakin huoneessa voi aistia ainutlaatuisen ja aidon helsinkiläisen arvokodin tunnelmaa.

Helsingin sydämessä, kauniiden design-kortteleiden keskellä, yhdistyvät kotoisan boutique-hotellin ja kansainvälisen hotelliketjun laadun parhaat puolet. Hotelli koostuu kahden eri aikakauden rakennuksesta, jotka molemmat edustavat aitoa, historiallista Helsinkiä yli sadan vuoden takaa. Nykyinen Aleksanteri sijaitsee luovan kaupunkikulttuurin ytimessä. Inspiraatiota tarjoavat lähikortteleiden design-kaupat, galleriat ja trendikkäät kohtauspaikat. Nähtävyydet ja palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Aleksanteri Hotellin sisustuksessa näkyvät talon arvokas menneisyys ja nykyaikainen, kodikas tunnelma. Sisään astuessasi saavut suoraan talon sydämeen, Aleksanteri Loungeen. Rennossa oleskeluhuoneessa voit tutustua Aleksanterin muihin vieraisiin tai viettää lepohetken hyvän kahvin ja kirjan parissa. Radisson Blu Aleksanteri Hotel on täydellinen unelmakoti, jossa palvelu pelaa. Se tarjoaa ihmisläheistä arjen luksusta. Hotelliin saapuvaa odottaa tuore pulla ja kahvi. Aitoa ja mutkatonta, niin kuin perheessä on tapana.

Sinulta löytyy positiivista, innostunutta ja ulospäinsuuntautunutta asennetta. Luonteeltasi olet iloinen, tehokas, yhteistyökykyinen ja omatoiminen. Odotamme sinulta tarkkuutta ja kokonaisvaltaista näkemystä hotellin eri osa-alueilta, sekä eri osastojen asiakaspalveluprosessien vankkaa tuntemusta. Aleksanterin yövuorossa työskennellään yksin hoitaen hotellin viimeisten vieraiden vastaanottamisen Yes I Can! -asenteella, päivittäiset tilitykset sekä raporttien laadinnat. Olet myös vankka tukipilari vierailemme yön aikana sekä varmistat sujuvan päivän aloituksen kollegoillesi. Työtehtäviin kuuluu myös aulabaarin asiakaspalvelu. Edellytämme, että sinulla on hygienia- ja anniskelupassi.

Tarjoamme kotoisan työympäristön, jossa oma persoona ja ammattitaitosi pääsevät loistamaan. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut tulospalkkiojärjestelmineen ja uramahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Radisson Blu Aleksanterin Operations Manager Nathalie Huber 040-5134537 tai sähköpostilla nathalie.huber@radissonblu.com

Pyydämme täyttämään hakemuksen palkkatoiveineen su 18.4.2018 mennessä oheisen linkin kautta