(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija yövuoroon
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Etsimme asiakkaallemme City Hotelliin Rovaniemelle kokenutta ja asiakaspalveluhenkistä vastaanottovirkailijaa yövuoroon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Haluatko kehittää osaamistasi osana menestyvää tiimiä keskellä Lapin vilkkainta matkailusesonkia? Haemme nyt hotelli- ja ravintola-alan huippuosaajaa vastaanoton yövuoroon!

City Hotel kuuluu osana Arctic Hotel Collectioniin, joka arjoaa tasokkaita hotelli- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä. Arctic City Hotel on perinteikäs ja persoonallinen rovaniemeläinen hotelli, joka on palvellut jo 40 vuotta kaupungin keskustassa. Sen yhteydessä on niin ikään perinteikäs ravintola Monte Rosa, joka tarjoilee kaupungin parhaat pihvit ja maineikkaita Lappi-annoksia. Hotellin kivijalassa sijaitseva Bull Bar & Grill on amerikkalaistyylinen rento sporttibaari. Ravintolat ovat suosittuja sekä matkailijoiden että paikallisten asiakkaiden keskuudessa.

Etsimme City Hotellin työyhteisöömme vakituista vastaanottovirkailijaa yövuoroon!

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva työtä on 80h/3vko. Työvuorot ajoittuvat yöhön sekä arkipäivinä että viikonloppuina. Työ sisältää lähtökohtaisest vain yövuoroja..

Edellytykset:

Olet hyväntuulinen ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelun ammattilainen. Sinulta löytyy empaattisuutta tapaamiasi ihmisiä kohtaan ja tahtoa tarjota vieraillemme unohtumattomia kokemuksia. Huomioit työtoverit ystävällisesti myös kiireen keskellä ja pidät yllä osaltasi hyvää yhteishenkeä. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista, innostunutta asennetta. Omaat myös hyvän suomen ja englannin kielen taidon.

Lisäksi toivomme sinulta:

Suite8 tai Opera-hotellijärjestelmän tuntemusta

Aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan töistä

Halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen

Eduksi katsomme anniskelupassin sekä kokemusta anniskelusta esimerkiksi aulabaarissa.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä osana osaavaa tiimiämme, yhteisömme tuen työssä onnistumiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi myös Arctic Hotel Collectionin monipuoliset henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä Opteam / Barona Lapin Rekrytointikonsultti Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@opteam.fi tai 0504131220 (soittopyyntö tekstiviestillä). Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Lisätietoja Arctic Hotel Collectionista http://www.arctichotelcollection.fi/fi/ & Instagram: @arctichotelcollection

Hakemukset liitteineen viimeistään 24.10.18 oheisen hakulinkin kautta. Sähköpostihakemuksia emme valitettavasti pysty huomioimaan.

Täytämme paikan välittömästi soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae heti!

Edellytykset työnsaannille: Englannin kieli, Asiakaspalveluasenne