(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija yövuoroihin (sijaisuus)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Haemme asiakkaallemme Pieksämäelle monitaitoista vastaanottovirkailijaa yövuorotyöhön.

Pääsääntöisesti työt sisältävät vastaanoton vastuullisia yövuoroja (klo 23-07). Hakijalla tulisikin olla aiempaa kokemusta hotellivarausjärjestelmistä (Hotellinx) sekä muista normaaleista vastaanottovirkailijan työtehtävistä. Yövuorolaisen tehtäviin kuuluvat myös salin siivous ja aamiaisen valmistus.

Töitä on 90h/3vkoa tai sovittaessa hakijan käytettävyyden mukaan.

Etsimämme henkilö on luotettava asiakaspalvelun ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikon päiville vuorokierron mukaisesti ja työntekijällä on myös ns. väliyöpymismahdollisuus työpaikalla.

Tehtävien hoitaminen edellyttää alan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työ on asiakaspalvelu- ja tiimityötä ja toivommekin hakijalta joustavuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä sekä hyviä sosiaalisia taitoja niin asiakaspalvelutilanteiden hoidossa kuin työyhteisönkin jäsenenä.

Hygieniapassi vaaditaan, muut ravintolapuolen suoritetut luvat plussaa.

Työsuhde on sijaisuus ja alkaa RTK-Henkilöstöpalveluiden työntekijänä, josta mahdollisuus työllistyä jatkossa asiakkaan työntekijäksi. Palkkaus MARA työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi. 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.