(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija, yötyö
Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli/ Osuuskauppa Suur-Savo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Mikkeli on tunnettu Saimaan kauniista järvimaisemasta, maukkaista muikuista sekä leppoisaa tunnelmaa sykkivästä keskustasta. Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli sijaitsee keskustassa torin läheisyydessä, jonka ympärille varsinkin kesällä toiminta keskittyy. Vaakuna Mikkeli on Etelä-Savon suurin hotelli 175 hotellihuoneellaan, kokoustiloillaan sekä Frans & Michelle ja Bar & Night Vaakuna ravintoloillaan. Vaakunassa yhdistyy maakunnan välitön ja rento palveluote, jossa jokainen saa olla oma itsensä sekä aito välittäminen ja ilo vieraidemme onnellistamisesta.

Oletko etsimämme vastaanottovirkailija?

Vaakuna Mikkeli etsii iloiseen tiimiinsä kehittymishaluista ja energistä työntekijää ilahduttamaan vieraitamme kesäsesongissa. Hotellin vastaanotossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi sinulle sopivalla tavalla. Kaikkia osa-alueita sinun ei tarvitse vielä osata, mutta halu oppia ja oikea asenne ovat meille tärkeintä. Jos olet ammattitaitoinen, oma-aloitteinen, nautit monipuolisesta työstä ja intohimonasi on varmistaa vieraidemme loman onnistuminen persoonallisella palvelulla, olet juuri etsimämme henkilö.

Tarjoamme
- paikan arvostetussa hotelliketjussa
- monipuoliset työtehtävät
- mahdollisuuden osoittaa taitosi ja työllistyä myös tulevaisuudessa laajassa toimipaikkaverkostossamme

Arvostamme
- aikaisempaa kokemusta vastaanotossa työskentelystä
- halua kehittyä ja kehittää
- iloista ja energistä asennetta

Työsuhde on kokoaikainen yötyö-sopimus, jossa työaika 90h / 3 vko. Töiden aloitus sopimuksen mukaan, työsuhteen kesto syyskuun loppuun saakka.

Käy täyttämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta 23.6.2019 mennessä.
Huomioimme ainoastaan sähköisesti saapuneet hakemukset.
Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipäällikkö Hanna Coker-Appiah, hanna.coker-appiah@sok.fi tai puh 050 328 3409