Vastaanottovirkailija yötyö, Sokos Hotel Ilves
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2021

 Vastaanottovirkailija yötyö, Original Sokos Hotel Ilves 

 Tervetuloa uusien tarinoiden Ilvekseen   

Täysin uudet huoneet, entistä monipuolisempi ravintolamaailma ja tamperelainen vieraanvaraisuus tekevät Ilveksestä eläväisen kohtaamispaikan niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille. Tampereen huikeissa koskimaisemissa kohoava maamerkki on tapahtumien keskipiste, jossa viihdytään aamuvarhaisesta yömyöhään. Jätetään jäykkyys ja nautitaan elämästä – nyt on aika luoda uusia tarinoita. 

VASTAANOTTOVIRKAILIJA YÖTYÖ, ORIGINAL SOKOS HOTEL ILVES 

Vastaanottovirkailijan tehtävässä olet avainasemassa luomassa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Työ on yötyötä, joten toivomme sinulla olevan valmiutta sekä mahdollisesti kokemusta yö työskentelystä. Lisäksi toivomme sinulta työkokemusta hotellin vastaanoton työtehtävistä ja Opera- järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.   

Meillä Sokotelilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan tehtävissä monipuolisesti. Kokemuksen karttuessa pääset laajentamaan osaamistasi myös muihin hotelleihimme Tampereella. 

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet. 

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä Sokotelissa pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta. 
 

Lisätietoja ja hakuohjeet 

Aloitus sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 31.1.2022. Työtehtävä on vakituinen ja palkkaamme työntekijöitä sopimustunneilla 90 h / 3vko. 

 https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-ILVES/Vastaanottovirkailija-yty--Original-Sokos-Hotel-Ilves--Tampere_R-11465

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Pirita juttelee mielellään kanssasi lisää niistä.  

Hotellipäällikkö Pirita Roiton tavoitat parhaiten p. 040 553 3390 tai piritta.roito@sok.fi. 

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin. Työllistyt osaksi S-Ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.   

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1537303
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere