(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija Scandicille
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Nautitko lennokkaasta työympäristöstä, jossa pääset osaksi mieleenpainuvia matkailuelämyksiä? Oletko positiivisella ja joustavalla asenteella varustettu palvelupersoona, joka pysyy rauhallisena myös hektisissäkin tilanteissa? Mahtavaa, sillä etsimme juuri nyt yövastaanottovirkailijaa hyppäämään mukaan Scandic Aviapoliksen ja Scandic Aviacongressin vauhdikkaaseen menoon.

Nämä hotellit sijaitsevat tapahtumarikkaan Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa. Euroopan ja Aasian vilkas kaukoliikenne tuovat hotelliin paljon kansainvälisiä asiakasryhmiä, joten työkielenä toimivat suomi ja englanti.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat kokemusta yleisimmistä vastaanottotyöskentelyyn liittyvistä tehtävistä kuten huonevarauksien hoitamisesta tulo ja lähtöselvityksineen sekä asiakkaiden opastamisesta. Uudet tilanteet eivät saa sinua hätkähtämään vaan sopeudut joustavasti muuttuviin olosuhteisiin ja työympäristöihin. Koet työssäsi tärkeäksi tuottaa hyvää fiilistä niin työyhteisösi kuin asiakkaittesikin keskuudessa.Pettämättömien asiakaspalvelutaitojen lisäksi tehtävässä edellytetään vastaanottovirkailijan koulutusta.Edellytämme että hallitset Opera varausjärjestelmän jo entuudestaan.

Työ on yötyötä ja tarjolla on 90 tai 112,5h 3 viikossa kesäkuun alusta 16.9 saakka.

Lentokentällä tapahtuu aina, joten pistä sinäkin tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi pian.

This is the final call for Scandic flight to your next career step!

Edellytykset työnsaannille: Opera varausjärjestelmä, Suomi, Englanti, Vastaanottovirkailija