(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija Scandic Ikaalisten Kylpylään
Scandic Ikaalisten Kylpylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Ikaalisten kylpylä on kaikilla mukavuuksilla varustettu kylpylä- ja kokoushotelli kauniissa järvimaisemissa, hiekkarantojen äärellä. Hotelli tarjoaa hemmottelua, aktiviteetteja ja korkeatasoista viihdettä sekä monipuoliset ravintolapalvelut.

Asiakasyrityksemme Scandic Ikaalisten Kylpylä etsii VASTAANOTTOVIRKAILIJOITA osa-aikaiseen työsuhteeseen kesälle 2020!

Hymy herkässä ja asiakaspalveluasenne kunnossa?

Oletko täysi-ikäinen, positiivisella asenteella varustettu, kielitaitoinen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla saattaa olla jo aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan työstä? Etsimme nyt kahta vastaanottovirkailijaa työskentelemään osa-aikaisesti kesän ajaksi Scandic Ikaalisten kylpylään. Tunnit sopimuksen mukaan.

Saatat olla juuri etsimämme henkilö, mikäli omaat kokemusta yleisimmistä vastaanottotyöskentelyyn liittyvistä tehtävistä kuten huonevarauksien hoitamisesta tulo- ja lähtöselvityksineen sekä asiakkaiden opastamisesta. Uudet tilanteet eivät saa sinua hätkähtämään vaan sopeudut joustavasti muuttuviin olosuhteisiin ja työympäristöihin. Koet työssäsi tärkeäksi tuottaa hyvää fiilistä niin työyhteisösi kuin asiakkaittesikin keskuudessa ja omaat tiimityöskentelytaitojen lisäksi myös kyvyn työskennellä itsenäisesti.

Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan tehtävistä, edellytämme kuitenkin järjestelmien ja laitteiden osaamisen sijasta niiden käytön nopeaa oppimista.

Työ on vuorotyötä ja työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin. Plussaa on yötyömahdollisuus.

Be Caring, Be You, Be a Pro ja Be Bold Scandicin arvot keskittyvät ihmisten välittämiseen, korostaen jokaisen ainutlaatuista potentiaalia ja yksilöiden erojen tuomia etuja. Tärkeää on palveluiden korkea ja yhtenäinen laatu, johon voi aina luottaa.

Scandic on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuosina 2017 ja 2018 – heille tärkein voimavara on työntekijät, jotka kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä.

Scandicilla ollaan rohkeita – ole sinäkin!

Älä siis enää aikaile vaan laita hakemusta tulemaan!