(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija, Pietarsaaren Kaupunginhotelli
Comfort Family Hotel Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Uusia tuulia puhaltaa Pietarsaaren Kaupunginhotellilla, voisitko sinä olla se, joka löytää paikkaansa uudessa super-jengissä? Etsimme hotellin vastaanotolle positiivista ja reipasta työkaveria, jolla langat pysyvät käsissä. Työ on kokoaikainen, vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian!

Etsimme sinua, jolla on kokemusta asiakaspalvelusta, joka omaa hyvät sosiaaliset taidot sekä hyvät tietotekniikkataidot. Vastaanottovirkailijan koulutusta tai työkokemusta nähdään isona plussana, mutta emme vaadi niitä hakijalta. Hotelli palvelee asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi joten toivomme hakijalta näiden kolmen kielen osaamista. Työtä tehdään vuoroissa aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, myös viikonloppuisin, toivomme siksi että olet joustava ja että vuorotyö sopii sinulle. Työympäristösi on vaihteleva ja inspiroiva, koska olet tärkeä osa jengiä, toivomme että myös sinä voit inspiroida muita ja että olet valmis tarttumaan työhön kuin työhön!

Kaupunginhotelli tarjoaa juuri Sinulle paikkaa tässä iloisessa jengissä ja kattavan perehdytyksen työhön, missä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamisesi. Tämän lisäksi työntekijänä sinulla on henkilökuntaetuuksia! Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemus jo tänään, paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Työsuhde solmitaan alkuun työntkeijän ja Baronan väliltä.