(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija, kesätyö, Sokos Hotels
Osuuskauppa Suur-Savo

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020
Oletko valmis työskentelemään yhdessä Suomen upeimmassa kesäkaupungissa, Savonlinnan sataman kupeessa? Löytyykö sinulta tässä roolissa hyödyllisiä pehmeitä taitoja, kuten sitkeyttä, optimismia ja säännönmukaisuutta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme vastaanottovirkailija!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme palveluorientoitunutta ja reipasta vastaanottovirkailijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kesähotelli Tottiin kesäsesongin ajaksi. Tehtävä on osa-aikainen, keskimäärin 60h/3vko:ssa ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaallemme. Aloitus tehtävässä on 1.6.2021 ja on määräaikainen 30.8.2021 saakka.

Vastaanottovirkailijan tehtävässä vastaat asiakkaiden sisään- ja uloskirjautumisesta ja olet yhteydessä asiakkaisiin niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Tässä roolissa menestymistä tukevat tärkeimmät pehmeät taidot ovat sitkeys, säännönmukaisuus ja optimistisuus. Eduksi katsomme matkailualan koulutuksen ja kokemuksen. Lisäksi anniskelupassi katsotaan eduksi. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä kasvavassa ja kansainvälistyvässä Sokos Hotels -ketjussa.

Osuuskauppa Suur-Savo on asiakasomistajien omistama ja kehittyvä palvelualan yritys, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Yrityksen toimialoja ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, autokauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä hyvinvointipalvelut. Lue lisää: https://suursavo.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Vastaat asiakkaiden sisään- ja uloskirjautumisesta
 • Olet yhteydessä asiakkaisiin niin sähköpostitse kuin puhelimitse
 • Pientä myyntityötä hotellin kioskilla
Odotamme sinulta
 • Käyttökokemusta Opera -ohjelmasta
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Iloista ja sitkeää asennetta
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden työskennellä upeassa kesäkaupungissa
 • Ammatillisen osaamisen kehittymistä
 • Arvokasta työkokemusta matkailualalta
 • Hyvän perehdytyksen
 • Mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.12.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.

Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.
Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!