(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija keikkatyöntekijäksi yövuoroon Kotkaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Haemme vastaanottovirkailijaa keikkaluontoiseen työhön asiakkaallemme Kotkan alueelle.

Oletko täysi-ikäinen, positiivisella asenteella varustettu, kielitaitoinen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla saattaa olla jo aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan työstä? Etsimme nyt vastaanottovirkailijaa työskentelemään keikkaluontoisesti yövuoroihin asiakkaallemme Kotkaan.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli omaat kokemusta yleisimmistä vastaanottotyöskentelyyn liittyvistä tehtävistä, kuten huonevarauksien hoitamisesta tulo- ja lähtöselvityksineen sekä asiakkaiden opastamisesta. Aiempi kokemus tai alan koulutus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan oikea asenne ratkaisee! Uudet tilanteet eivät saa sinua hätkähtämään, vaan sopeudut joustavasti muuttuviin olosuhteisiin ja työympäristöihin. Koet työssäsi tärkeäksi tuottaa hyvää fiilistä työyhteisön ja asiakkaiden keskuudessa. Omaat tiimityöskentelytaitojen lisäksi myös kyvyn työskennellä itsenäisesti. Pettämättömien asiakaspalvelutaitojen lisäksi tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, hygienia- ja anniskelupassia sekä salmonellatodistusta. Vastaanottotehtävien lisäksi työ pitää sisällään myös aamiaisen valmistuksen.

Tarjolla on keikkaluontoinen työ, jossa työvuorot ovat ainakin alkuvuoden ja kevään ajan pääosin yövuoroja. Kesän sesongin alkaessa työvuoroja on tarjolla enemmänkin. Työ sopii hyvin esim. opiskelijalle tai lisätyötä kaipaavalle.

Valittu henkilö aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Haethan tehtävään heti, koska haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Marjo Jonsson p. 050 512 8729 arkisin klo 9-15.