(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija Jerisjärvelle
Harriniva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Haluatko hoitaa työmatkasi koiravaljakoilla tai moottorikelkalla? Haluatko työskennellä kansainvälisessä, kehityshenkisessä tiimissä, tunnin matkan sisällä neljästä Lapin suurimmista hiihtokeskuksista, upeiden kalavesien äärellä, kansallispuiston kainalossa?

Oletko seikkailunhaluinen ja erämaassa viihtyvä asiakaspalvelija, joka haluaisi työskennellä vastuullisessa matkailun edelläkävijäyrityksessä, joka kuuluu myös Suomen suurimpiin ohjelmapalveluyrityksiin?

Haluatko siis töihin pohjoiseen, keskelle kauneinta Tunturi-Lappia? Jos vastauksesi on KYLLÄ, meillä on töitä tarjolla sinulle! Hotelli Jeris sijaitsee Muoniossa keskellä lumoavinta Lapin luontoa, aivan Pallas-Ylläs kansallispuiston kupeessa.

Best in wilderness konseptilla, ja wilderness wellbeing – erämaahyvinvointi ajattelulla jo 40 vuotta alalla toiminut Hotelli Jeris on alueella tunnettu loistavasta paikallisesta keittiöstään. Tänä vuonna koko hotelli ja ravintola remontoidaan myös ulkoisesti uuteen loistoon ja hotellin rantaan remontoidaan elämyksellinen saunamaailma. Näihin puitteisiin haluamme Sinun kanssasi yhteistyössä luoda ruokatuotteet, jotka sykähdyttävät Keski-Eurooppalaisia asiakkaitamme, maistuvat suomalaisille kevätmatkailijoille ja houkuttelevat paikallisia ruokailemaan ravintolaamme.

Haemme VASTAANOTTOVIRKAILIJAA asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudeksi 2019-2020 Hotelli Jerikselle.

Hymy herkässä ja asiakaspalveluasenne kunnossa?

Oletko positiivisella asenteella varustettu, kielitaitoinen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan työstä ja ohjelmapalvelupakettien myymisestä? Sinun täytyy puhua ja kirjoittaa sujuvasti ainakin englantia, muut kielet varsinkin ranska katsotaan eduksi. Hotellissa on käytössä Hotellinx Cloud ja Travius, joiden toivotaan jo olevan ennestään tuttuja. Tarvitset myös anniskelupassin.

Työ on pääosin 2-vuorotyötä ja työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 8-22:00 välille. Töiden aloitus marraskuussa ja aina sesongin loppuun saakka.

Työpaikkasi tulisi siis olemaan Hotelli Jeris, joka sijaitsee noin 20km päässä Muoniosta. Maksulliset kimppamajoitukset löytyvät Muonion Harrinivasta, joten oma auto on pakollinen.

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Tarjoamme sinulle huikean ja rennon työyhteisön perheyrityksessä, jossa työntekijät ja asiakkaat aidosti viihtyvät.
  • Elämän erämaan ja Outdoorin parissa Suomen onnellisimmassa kunnassa Muoniossa
  • Kansainvälisen työympäristön

Jos tehtävä yksilöllisessä luontomatkailun kasvuyrityksessä ja sekä aktiivinen elämä erämaan reunalla on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus!

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen p. 050 342 6764 tai henkilöstökonsultti Suvi Willström p. 050 4426 912. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Ota yhteyttä, haastattelemme jo hakuaikana.

Laitathan hakemuksesi viimeistään 18.8.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta.