(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija Hotelli Tikkurilaan
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Haemme Hotelli Tikkurilaan iloista ja energistä

VASTAANOTTOVIRKAILIJAA

kokoaikaiseen työsuhteeseen

Arvostamme:

  • asiakaspalvelu-asennetta ja joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

  • kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja/tai myyntityöstä

  • Hotellinx Cloud- järjestelmän osaamista

  • kykyä heittäytyä muuttuviin tilanteisiin ja halua oppia uutta

  • halukkuutta monipuolisten työtehtävien tekemiseen

        esim. osallistumista kahvila- ja ravintola -töihin, tapahtumajärjestelyihin sekä kerroshoidon tehtäviin

Edellytämme:

  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kohtuullista englannin kielen taitoa, muun kielitaidon luemme eduksesi

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian. Mikäli mielit uusia haasteita ja koet olevasi hakemamme henkilö, laita pikaisesti hakemuksesi palkkatoiveen kera nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse harri.panula@lisapalvelu.net.

Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työt. Haastattelemme hakijoita heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile vaan laita hakemusta tulemaan!

Myös osa-aikatyöntekijöille on tarvetta, joten jos kiinnostuit tehtävästä, niin kerro hakemuksessasi, miten olisit käytettävissä.

- - - - -

Hotelli Tikkurila sijaitsee Tikkurilan keskustassa, Tikkurilan Urheilupuistossa – Tikkurilan rautatieasema on n. 950 metrin etäisyydellä, ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle matkaa kertyy n. 4,5 km.

Sporttinen Hotelli Tikkurila toimii Trio Sport Centerissä, eli Tikkurilan Urheilutalossa. Täällä harjoitellaan lukuisten eri urheilulajien parissa. Urheilutalolla tiloja ovat Tixi Bowling, palloilu-halli, biljardisali, tatami- ja painisali, sekä voimailu- ja nyrkkeilytilat. Trio Sport Centerin palloilusali soveltuu myös luentojen ja messujen järjestämiseen. Istumapaikkoja irtotuoleineen on noin 700.

Hotellin majoitus-, kahvila- ja ravintolapalvelut palvelevat erilaisten tapahtumien aikana ja tekevät Trio Sport Centeristä oivan kotipaikan juhlatilaisuuksien ja urheilu- tapahtumien järjestämiseen. Välittömässä läheisyydessä Urheilupuistossa sijaitsevat lisäksi mm. Tikkurilan Uimahalli ja Jäähallit, Pallokentät, sekä muut Tikkurilan Urheilupuiston liikuntapaikat.

- - - - -

Toimimme valtakunnallisesti. Toimistomme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä, Riihimäellä ja Turussa. Työllistämme eri aloilla satoja henkilöitä kuukaudessa. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin valtakunnalliset ketjut. Yritys on perustettu vuonna 2002.

Lisäpalvelun tavoitteena on luoda pitkäaikaisia ja kaikkia osapuolia palvelevia henkilöstöratkaisuja.