(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija Hotelli Kivitasku Kaarina
Hotelli Kivitasku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Hiljattain uudistunut Hotelli Kivitasku hakee Kaarinan keskustaan ahkeraa, ammattitaitoista ja asiakaspalvelusta nauttivaa vastaanottovirkailijaa vakinaiseen työsuhteeseen. Hotellissamme on 52 huonetta, joista osa on täysin uudistettuja, sekä kokous- ja ravintolatiloja.

Haemme iloista, energistä ja asiakaspalveluorientoitunutta henkilöä vastaanottovirkailijan vakinaiseen tehtävään. Lisäksi tehtäviisi kuuluu aamiaisen valmistusta sekä kerroshoitoon osallistumista. Työvuorot voivat sijoittua maanantaista sunnuntaihin klo. 5-20 välille.

Toivomme hakijalta joustavaa palveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työntekoon. Haemme henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta hotellitoiminnasta. Varausjärjestelmämme on hotellinx ja sen osaaminen katsotaan eduksi.

Kykenet palvelemaan asiakkaita vähintään suomeksi ja englanniksi. Persoonana olet positiivinen ja ehdottoman luotettava, yllättävien tilanteiden nopea ja laadukas hoitaminen on sinulle luontaista. Omaat myös hygienia- ja anniskelupassin tai olet valmis suorittamaan ne ennen tehtävien aloitusta.

Noudatamme MaRaVa työehtosopimusta ja alustavat työtunnit ovat 90h/ 3vko.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan, jossa pääset vaikuttamaan hotellin kehitykseen. Työympäristömme on nuorekkaan miellyttävä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Jätäthän siis hakemuksesi alla olevan hakupainikkeen kautta.