Vastaanottovirkailija Hämeenkylän kartanoon (243)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Tule Hämeenkylän kartanon ammattitaitoiseen ja iloiseen tiimiimme rakentamaan upeita kokemuksia asiakkaillemme.

Etsimme joukkoomme Suurinpudottaja Suomi 2019 TV-formaatista tutuksi tulleeseen Hämeenkylän kartanoon

VASTAANOTTOVIRKAILIJAA

Hämeenkylän kartanolla on 63 uutta ja tasokasta hotellihuonetta.  Ravintolatiloja ovat 130-paikkainen Kartanon A la carte -ravintola, aulabaari, kesäterassi, Lyhtykabinetti ja Vanhan pääkartanon juhlasali yksityis- ja juhlatilaisuuksiin. Muita tiloja ovat 15 kokoustilaa, kaksi saunaa ja uima-allas. Tutustu Hämeenkylän kartanoon tästä linkistä: https://www.hameenkylankartano.fi/


Etsimämme vastaanottovirkailija tulee työskentelemään hotellin vastaanoton ja aulabaarin asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. Huolehdit hotelli- ja ravintola- ja kokousvieraidemme viihtyvyydestä ja mutkattoman onnistuneesta kartanovierailusta.

Työssäsi teet monipuolisia tehtäviä aina toimistotehtävistä asiakaspalvelutehtäviin.

Odotamme

Etsimme joukkoomme henkilöä, jolla on oikean palveluasenteen lisäksi jo kokemusta sekä hotellin vastaanottotehtävistä että ravintola-alalta.

Olet vastuuntuntoinen ja tarkka työssäsi sekä luotettava kollega toimivaan tiimiimme. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja nopeaankin päätöksentekoon alati muuttuvissa tilanteissa.

Sinulla on hyvät ATK-taidot ja olet kielitaitoinen, sinulta sujuu ainakin suomen ja englannin kieli sekä suullisesti että kirjallisesti, eduksi katsomme muun kielitaidon esim. ruotsi, saksa tai venäjä.

Hotellissa on käytössä Hotellinx varausjärjestelmä. Mikäli olet käyttänyt jotain muuta hotellijärjestelmää, opetamme kyllä myös Hotellinxin käytön sinulle.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle upeat, uudet puitteet historiallisessa kartanomiljöössä ja sopivasti haastavan ja monipuolisen työtehtävän.

Lisätietoja

Työsuhde on kokoaikainen (112,5h/3vkoa) ja määräaikainen vanhempainvapaansijaisuus jatkuen ainakin 30.10.2020 asti. Pääasiallinen työaikasi on klo 6.15 – 24.00 välillä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Anniina Berggren Gsm. +358 (0)50 408 7682 tai email: anniina.berggren@sodexo.com  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot