(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovirkailija, Break Sokos Hotel Levi
Osuuskauppa Arina

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Break Sokos Hotel Levi on ketjun pohjoisin hotelli ja sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä Levin sykettä. Hotelli on tunnettu ja palkittu vieraanvaraisesta ja rennosta palvelusta sekä upeista puitteistaan. Break Sokos Hotel Levi valittiin Sokos Hotels -ketjun parhaaksi hotelliksi 2018. Hotellissa on 202 huonetta, kokoustiloja, Coffee House kahvila ja Ravintola Kiisa.

Haemme nyt Break Sokos Hotel Leville vastaanottovirkailijaa yötyöhön

Oletko sinä intohimoinen asiakaspalvelija, joka nauttii asiakkaiden onnellistamisesta? Etsimme joukkoomme energistä ihmistä, jonka asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne säteilee elämäniloa ympärilleen. Tässä hommassa katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaanotossa työskentelystä sekä alan koulutuksen.

Koska meillä on täällä niin hyvä työyhteisö, toivomme myös uudelta työkaveriltamme hyviä tiimityötaitoja ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä sesongeissa. Loistaaksesi tässä työssä, sinulla tulisi olla hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön.

Tarvitset sujuvaa suomen - ja englanninkielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Jos päädyt meille töihin, tarjoamme sinulle käytännönläheisen ja ammattitaitoisen perehdytyksen tehtävään. Saat monipuoliset työskentelymahdollisuudet sekä kansainvälisen työympäristön Break Sokos Hotel Levillä. Saat mahdollisuuden edulliseen majoittumiseen henkilökunnan asunnossa ja tarjoamme sinulle myös henkilökunnan käytössä olevan hissilipun Levin upeisiin rinteisiin ja pääsyn kuntosalille. Lisäksi saat Break Sokos Hotel Levin, Osuuskauppa Arinan ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Mukaan pakettiin tulee tietysti mahtavat ja energiset työkaverit!

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (yötyö 90h / 3 vko). Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa viimeistään 10.11.2019. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.