(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottovastaava
Eckerö Line

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

TÖITÄ MERINÄKÖALALLA - Etsimme vastaanottovastaavaa iloiseen tiimiimme M/S Finlandialle!

Laivan asiakaspalvelukeskus on infopisteessä, joka huolehtii niin hyttimyynnistä, asiakasneuvonnasta sekä muusta myynnistä. Sinä tulet johtamaan laivan vastaanoton/infopisteen henkilökuntaa ja työtä. Suunnittelet ja järjestät työt infossa myyntitulosten ja palvelutason optimoimiseksi. Osallistut aktiivisesti ja sitoudut käytännön työhön infossa, toimit hyvässä yhteistyössä osastojen välillä, sekä yhtiön johdon kanssa. Huolehdit tiedottamisesta ja tiedonkulusta, niin omalla osastollasi kuin muiden osastojen kesken. Pidät yllä siistiä ja elävää laivaympäristöä, kehität ja seuraat palvelutasoa, kannattavuutta ja tuloksellisuutta. Olet budjettivastuussa osastostasi.

Lähin esimiehesi on laivan intendentti.

Taustasi

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta vahvaa ammattitaitoa ja kokemusta johtamisesta – kykyä johtaa, motivoida ja innostaa henkilökuntaa. Omaat positiivisen asenteen, olet oma-aloitteinen ja reipas työ-otteissasi. Olet aidosti kiinnostunut asiakaspalvelusta ja sinulla on kaupallista asennetta. Olet tottunut käyttämään tietokonetta työssäsi.  Osaat hyvin vähintään suomea, ruotsia ja englantia. Viron ja muiden kielien osaaminen on eduksesi.

Työsuhde

Palkkaus ja muut ehdot voimassa olevan työehtosopimuksen (Ulkomaanliikenteen matkustaja-alussopimus) mukaan. Työsuhde alkaa 1.9.2019.

Tarjoamme

Eckerö Linen työntekijänä sinulla on:

  • Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä vilkkaassa kansainvälisten asiakkaiden ja liikenteen sykkeessä
  • Mukavia ja reiluja, tehtäviinsä sitoutuneita työkavereita Helsingissä, Tallinnassa ja laivalla
  • Mahdollisuus kehittää osaamistasi omalla alallasi ja omissa työtehtävissäsi
  • Kattava työterveyshuolto sekä työ- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Ateria-, liikunta-/ virike-etuja
  • Ainutlaatuisia etuja kuten erikoishintaisia laivamatkoja ja -palveluita sekä alennuksia Eckerö Linen omissa myymälöissä

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi verkkosivujemme kautta https://eckeroline.teamtailor.com/jobs/236493-vastaanottovastaava 23.06.2019 mennessä.