(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottotyöntekijä
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Kiinnostaako työskentely rennossa, kannustavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä? Haluatko päästä tekemään töitä uudessa juuri valmistuneessa logistiikkakeskuksessa, siistissä ja viihtyisässä työympäristössä?

Etsimme Vantaan Viinikkalaan Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun juuri valmistuneeseen logistiikkakeskukseen vastaanottotyöntekijöitä. Työtehtäviisi kuuluvat saapuvan tavaran vastaanotto, tarkistus ja laskenta. Työ sisältää myös jonkin verran asiakaspalvelua ja reklamaatioden hoitamista sekä konttien purkua ja lemppausta. Tarvittaessa teet lisäksi muita varaston tehtäviä kuten keräilyä.

<iframe width="600" height="337" src="https://www.youtube.com/embed/3E4inuPqMB4" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille, painottuen huomattavasti iltaan. Viikonloppuvuoroja saattaa olla satunnaisesti. Töitä tehdään päivän aikana sekä lämpimässä että viileässä (noin +2 astetta).

Koska logistiikkakeskus on uusi ja toiminta vasta käynnistymässä toivoisimme kaikilta työntekijöiltä joustavuutta, hyvää asennetta, oma-aloitteisuutta ja reipasta meininkiä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus logistiikka-alalta, mutta pakollista tämä ei ole, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kunnollinen perehdytys. Järjestelmiä käytetään sekä suomeksi että englanniksi, joten kummankin kielen tulee luonnistua sujuvasti.

Voimme tarjota sinulle vakituisen työpaikan uudesta logistiikkakeskuksesta, jossa tilat ovat siistit ja hohkavat uutuuttaan. Työvälineet ovat ajan tasalla ja työturvallisuuteen on panostettu. Pääset myös osaksi mahtavaa työporukkaa ja sinulle avautuu mahdollisuus luoda oman näköisesi työpaikka.

Aloitukset tehtävässä ovat sopimuksen mukaan heinä-elokuussa. Haastatteluja järjestetään jo hakuaikana, joten jos paikka herätti mielenkiintosi jätä hakemuksesi pikaisesti!