(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottotyöntekijä
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Kiinnostaako työskentely rennossa, kannustavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä? Haluatko päästä tekemään töitä uudessa juuri valmistuneessa logistiikkakeskuksessa, siistissä ja viihtyisässä työympäristössä?

Etsimme Vantaan Viinikkalaan Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun juuri valmistuneeseen logistiikkakeskukseen vastaanottotyöntekijöitä. Työtehtäviisi kuuluvat saapuvan tavaran vastaanotto, tarkistus ja laskenta. Työ sisältää myös jonkin verran asiakaspalvelua ja reklamaatioden hoitamista sekä konttien purkua ja lemppausta. Tarvittaessa teet lisäksi muita varaston tehtäviä kuten keräilyä. Aikaisimmat aloitukset tehtävään järjestetään viikolla 26 ja seuraavia aloitusmahdollisuuksia on lähes viikoittain läpi kesän.

<iframe width="600" height="337" src="https://www.youtube.com/embed/3E4inuPqMB4" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille, painottuen jonkin verran iltaan. Viikonloppuvuoroja on 1-3 kertaa kuukaudessa. Halutessasi sinulle voi myös tarjoutua mahdollisuus päästä tekemään jatkuvaa yövuoroa klo 22-06. Osa vastaanottajista työskentelee lämpimässä, osa viileässä (noin +2 astetta) ja osa pakkasessa (-20 astetta).

Koska logistiikkakeskus on uusi ja toiminta vasta käynnistymässä toivoisimme kaikilta työntekijöiltä joustavuutta, hyvää asennetta, oma-aloitteisuutta ja reipasta meininkiä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus logistiikka-alalta, mutta pakollista tämä ei ole, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kunnollinen perehdytys. Järjestelmiä käytetään sekä suomeksi että englanniksi, joten kummankin kielen tulee luonnistua sujuvasti.

Voimme tarjota sinulle vakituisen työpaikan uudesta logistiikkakeskuksesta, jossa tilat ovat siistit ja hohkavat uutuuttaan. Työvälineet ovat ajan tasalla ja työturvallisuuteen on panostettu. Pääset myös osaksi mahtavaa työporukkaa ja sinulle avautuu mahdollisuus luoda oman näköisesi työpaikka.

Haastatteluja järjestetään jo hakuaikana, joten jos paikka herätti mielenkiintosi jätä hakemuksesi pikaisesti!