(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottotyöntekijä viileään varastoon
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Oletko varaston moniosaaja tai vasta varastourasi alkumetreillä? Kiinnostaako sinua työskentely viileässä työympäristössä? Etsitkö päivätyötä, jossa työvuorot painottuvat arkipäiville? Jos vastasit kyllä, tämä työ on juuri sinua varten!

Haemme asiakkaallemme Vantaan Viinikkalaan vastaanottotyöntekijää. Pääsääntöiseen työnkuvaan kuuluu marjojen ja sienien vastaanottoa sekä tarpeen mukaan myös muita yleisiä varastotyötehtäviä. Työympäristö on viileä, noin +2 astetta.

Työtunteja on tarjolla 30-37,5 h/viikossa. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua. Työajat sijoittuvat ma-la klo 6-18 välille.

Hakemamme henkilö on tiimityöskentelyssä viihtyvä ilopilleri, jolla on reipas asenne työtä kohtaan. Työn suorittaminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa sekä itsenäistä ja tarkkaa työotetta. Toivomme, että sinulla on myös aikaisempaa varastokokemusta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos koet olevasi hakemamme henkilö, niin jätäthän hakemuksesi heti!