(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottotyöntekijä / koneenhoitaja
Pyrollpack Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019
Pyrollpack Oy
Pyroll on suomalainen yrityskonserni, jonka toimialana on paperin, kartonkien ja pahvien jalostaminen. Konserniin kuuluvilla yhtiöillä on toimipaikkoja Suomessa ja Puolassa, ja se työllistää yhteensä noin 600 henkilöä. Liikevaihto on n. 100 miljoonaa euroa.

Pyrollpack Oy on Pyroll-konserniin kuuluva tehdas Lempäälässä, jonka liikevaihto on n. 7 milj.euroa. Henkilöstöä on n. 50. Valmistukseen kuuluu muun muassa erilaisia paperipusseja ja kääreitä asiakkaille kotimaahan ja lähialueille.
Toimenkuva
Etsimme Pyrollpack Oy:lle Lempäälään paperin jalostukseen vastaanottotyöntekijää/koneenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa 1-2kk kestävänä määräaikaisuutena, mutta jatkuu suurella todennäköisyydellä hommien sujuessa. Työtehtäviin kuuluu tuotantokoneen käyttäminen, jälkikäsittely, koneenvalvonta sekä mahdollisten ongelmien ratkaiseminen. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään taitojasi koneenhoitajaksi saakka ilman koulutusta, sekä leppoisan ja motivoivan työympäristön, jossa mahdollisuus pidempiaikaiseen työtehtävään.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta reipasta ja oppimishaluista asennetta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä se tähän paikkaan. Lisää myös CV sille varattuun kohtaan. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.
Kesto
1-2kk, mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Vilma Ahola, vilma.ahola@vmp.fi, 040 3075202
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.11.2019 mennessä.