(Poistunut julkaisusta)

VASTAANOTTOTARKASTAJA, Olkiluoto
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

 

Etsimme nyt VASTAANOTTOTARKASTAJAA asiakasprojektiimme Olkiluotoon. Tehtävät alkavat mahdollisimman pian ja kestävät 31.12.2019 saakka hyvin jatkomahdollisuuksin. 

Tehtävässä tulet vastaanottamaan OL3:sen mekaanisia varaosia ja varmistamaan, että toimitettu tuote täyttää tilauksen vaatimukset. Työssä merkitset oikeat tunnisteet kappaletavaroihin ja varmistat, että vain hyväksytty materiaali varastoidaan. Olet myös omalta osaltasi pitämässä huolen siitä, että viranomaiset voivat halutessaan tarkastaa turvallisuusluokitellut tuotteet ja dokumentoit tarkastustulokset.

Etsimme tehtävään teknisen koulutuksen omaavaa ja englannin kielen taidon osaavaa tekijää, kenelle erityinen huolellisuus ja tarkkuus tulee työssä luonnostaan. Kykenet työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä ja ymmärrät työturvallisuuden päälle. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ydinvoimaloista ja/tai laadunohjauksesta. 

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä maailmankin mittakaavassa uniikissa kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävä antaa erinomaiset lähtökohdat urakehityksen näkökulmasta ja mahdollistaa työskentelyn osaavassa ja ammattimaisessa työyhteisössä. 

Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae tätä tehtävää klikkaamalla HAE-painiketta niin pian kuin mahdollista, sillä tehtävä täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Manpowerin rekrytointikonsultti Anne – Mäkilä Kapucu numerosta 040 5622 961 tai Hannu Pelli 040 193 0347